Angry Birds játékok

Online Angry Birds játékok válogatva a legjobbak és legújabbak folyamatosan frissítve, igyekszünk beszerezni a legújabb epizódokat és mindig naprakészen frissítjük a játékokat ebben a kategóriában. Ha még...Angry Birds ágyúzás játék

Angry Birds ágyúzás játékNagyon sok Angry Birds játék található az interneten, de mi igyekszünk csak olyat feltenni az oldalra ami tényleg jól működik és élvezhető jó minőségű játék. Sokat kell válogatnunk, mert vannak olyanok is amiknek nem jó az irányíthatósága vagy nem elég szép a grafikája!. Ez az angry birds játékot nem a Rovio készítette ami látszik is a játékon, de ennek a játéknak így is nagyon szép a grafikája és nagyon ötletes.
A játékban a csirkéket nem csúzlival fogjuk kilőni hanem ágyúval, nekem azért tetszik mert itt nem kell spórolni a csirkékkel akár sorozatban is lövöldözhetjük őket, viszont még így is nagyon megnehezíti a játékos dolgát pár pálya, a játékban még szuper, hogy a csirkéket váltogathatjuk, hogy melyiket szeretnénk kilőni. A játékban nagyon sok pálya választható, kezdésnek egyből 3 angry birds játék közül választhatunk és azon belül is sok sok pálya vár minket amit végi játszhatunk, de elég is a szövegből irány a játék és hajrááááá!

Játék statisztika:  15 721 játék
Játék kategóriák:  Angry Birds játékok
Legjobb Angry Birds játékok
Angry Birds Rio
Angry Birds Rio
19 751 játék
Kakasok bosszúja Angry Birds játék
Kakaso ..
17 503 játék
Angry Birds űr csúzli játék
Angry Birds űr ..
17 405 játék
Angry Birds ágyúzás játék
Angry Bird ..
15 721 játék
Angry Birds Halloween játék
Angry Birds ..
14 197 játék
Angry Birds kő autós játék
Angry Birds kő ..
10 930 játék
Angry Birds Kína játék
Angry Bird ..
10 168 játék
Angry Birds mászkálós játék
Angry Bird ..
10 029 játék
Angry Birds csúzli játék
Angry Bird ..
9 430 játék
Angry Birds kerékpár játék
Angry Birds ..
8 403 játék

Delivering effective & creative designs